Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

Türkiye genelinde 81 il ve 92 İlçede yapılan “Aileler Sabah Namazında Buluşuyor” programı İlimiz Ortahisar İlçesi Ayasofya Cami'nde gerçekleştirildi.
Detay

İl Müftü Yardımcısı Şakir Şahin, Of İlçe Müftülüğüne bağlı Gürpınar Erkek Kur'an kursunda hafızlığını tamamlayan 9 (dokuz) hafız öğrenci için Gürpınar Mahallesi Merkez Cami'nde düzenlenen icazet merasimine katıldı.
Detay

İl Müftü Yardımcısı Şakir Şahin, Araklı İlçe Müftülüğüne bağlı Yeşilce Mahallesi Kur'an Kursunda hafızlığını tamamlayan 10 hafız için Yeşilce Mahallesi Merkez Camii'nde düzenlenen icazet merasimine katıldı.
Detay

Trabzon Valisi Aziz Yıldırım ve Hanımefendi Güllühan Yıldırım, Hakkari Yüksekova ve İstanbul Kartal'dan gelen öğrencilerle bir araya geldi.
Detay

İl Müftüsü Selami Aydın, 30 Ağustos Zafer Bayramı, 101. yıl dönümünde Valilik önünde düzenlenen törene katıldı.
Detay

2021 yılında Pençe-Kaplan Operasyonu'nda yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan Piyade Uzman Çavuş İsmail Şebelek Şehadet yıl dönümünde dualarla anıldı.