20.07.2016

Şehitlerimiz için Meydan Parkında Kur’an-ı Kerim ve Dua Programı Düzenlendi

Trabzon’un Maçka ilçesinde 19 Temmuz Salı günü teröristlerce açılan ateş sonucunda şehit olan polis memurları İbrahim Akın, Çağdaş Tamkoç ve Ramazan Donat ile bütün aziz şehitlerimiz için Trabzon Meydan parkında Kur’an-ı Kerim ve Dua programı düzenlendi. Kurra hafızlarca tilavet olunan Kur’an-ı Kerim’in ardından İl Müftümüz Keramettin Demir meydan parkını dolduran memleket sevdalılarına seslendi. Program Ortahisar İlçe Müftümüz Âdem Aygül tarafından şehitlerimizin aziz ruhlarına ithâfen yapılan dua ile sona erdi.

Trabzon il müftülüğü olarak Maçka ilçemizde meydana gelen menfur terör saldırısı sonucu şehadet mertebesine erişen polis memurlarımıza rahmet, ailelerine, emniyet teşkilatımıza, milletimize başsağlığı, sabır ve metanet, aynı hadisede yaralanan polis memurlarımıza ve sivil vatandaşımıza acil şifalar diliyoruz.