27.07.2016

İl Müftümüz Ortahisar İlçe Müftülüğü Personel Toplantısına Katıldı.

İlimiz merkez Ortahisar ilçe müftülüğü Temmuz ayı aylık olağan din görevlileri toplantısı müftülüğümüz Niyazi Şahinbaşoğlu konferans salonunda yapıldı. Toplantıya il müftümüz Keramettin Demir, İl müftü yardımcımız Mehmet Genç, Ortahisar ilçe müftümüz Adem Aygül, Ortahisar ilçe müftülüğü şube müdürü Hayrullah Küçük ve Ortahisar ilçemizde görev yapan erkek din görevlileri katıldı. Toplantıda ülkemizde son günlerde yaşanan hadiseler ve bu süreçte camileirmizde ve Kur’an Kurslarımızda yürütülmekte olan din hizmetleri değerlendirildi. İl müftümüz burada yaptığı konuşmasında son zamanlarda ülkemizde yaşanan hadiseler hakkında bilgi verdi ve Ortahisar ilçe müftülüğü personelinden milletimizin ve memleketimizin selameti için görevlerini hakkıyla yerine getirmelerini istedi.