12.08.2016

Şehidimiz Muhammet Bozoğlu Dualarla Uğurlandı

Osmangazi Köprüsü'nde freni boşalan TIR'ın polis aracına çarpması sonucu şehit olan 43 yaşındaki trafik polisi Muhammet Bozoğlu için Tonya Merkez Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Törene Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Garnizon Komutanı Albay Okşin Akşit, İl Müftüsü Keramettin Demir, Tonya Kaymakamı Halit Mengi, Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel, İl Emniyet Müdürü Murat Köksal, askeri ve mülki erkân ile binlerce vatandaş katıldı.

İl Müftümüz Keramettin Demir’in kıldırdığı cenaze namazının ardından şehidimiz Muhammet Bozoğlu ebedi yolculuğuna uğurlandı. Tonya ilçe merkezinde bulunan aile mezarlığında toprağa verilen şehidimizin tabutuna sarılı Türk Bayrağı valimiz Yücel Yavuz tarafından ailesine teslim edildi. (Valilik)