23.08.2016

Şehidimiz Murat Durmaz’ı Karşıladık

Tunceli’nin Nazimiye ilçesinde Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Amirliği’ne terör örgütü mensuplarınca eş zamanlı düzenlenen saldırıda şehit düşen Jandarma uzman Çavuş Murat Durmaz’ın cenazesi  memleketi Trabzon’a getirildi.

Askeri uçakla Elazığ’dan Trabzon’a getirilen cenazeyi Trabzon Havalimanı’nda Trabzon Valisi Yücel Yavuz, eşi Şengül Yavuz, İl Jandarma Komutanı Okçin Akşit,  Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, İl Müftüsü Keramettin Demir, askeri ve mülki erkân, şehit yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Karşılamanın ardından cenaze konvoy eşliğinde Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin Bahçecik Mezarlığı Camii morguna götürüldü.

Aziz Şehidimiz yarın İskenderpaşa Camii’inde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazı ve yapılacak askeri tören sonrası Yomra İkisu Mahallesindeki aile mezarlığında toprağa verilecektir.

Editör: Ali DEĞİRMENCİ