23.08.2016

Şehidimiz Murat Durmaz Dualarla Uğurlandı

Tunceli’de terör saldırısı sonucu şahadet mertebesine ulaşan Trabzon’un evladı Murat Durmaz, binlerce kişinin katılımıyla son yolculuğuna uğurlandı.

Şehit Murat Durmaz için bugün İskenderpaşa Camiinde tören düzenlendi.  Törene Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon Valisi Yücel Yavuz ve eşi Şengül Yavuz, Giresun Valisi Hasan Karahan, Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ak Parti Trabzon milletvekilleri Muhammet Balta, Adnan Günnar ve Ayşe Sula Köseoğlu, CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hakan Saraç, Garnizon Komutanı Albay Okşin Akşit, Emniyet Müdürü Murat Köksal, bazı ilçelerin kaymakamları ve belediye başkanları, askeri ve mülki erkân, şehit yakınları ve binlerce vatandaş katıldı.

Şehidimiz İl Müftümüz Keramettin Demir tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından Dua ve Salavatlar ile Yomra'nın İkisu Mahallesindeki aile kabristanlığında son yolculuğuna uğurlandı.

Defin işleminin ardından Vali Yücel Yavuz, Şehidimizin naaşı üzerindeki bayrağı babası Davut Durmaz'a teslim etti.

Editör: Ali Değirmenci