23.11.2016

Din Eğitim ve Öğretiminde İş Birliği Protokolü

İl Müftülüğümüzle İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz Arasında Din Eğitim ve Öğretiminde İş Birliği Protokolü İmzalandı

Trabzon Valimiz Sayın Yücel YAVUZ Başkanlığında,  İl Müftülüğümüzle İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz arasında din eğitim ve öğretiminde işbirliği protokolü  imzalandı. Valilik B Toplantı Salonunda düzenlenen imza törenine İl Müftümüz Keramettin Demir, İl Milli Eğitim Müdürümüz Hızır Aktaş ile müdür yardımcıları ve şube müdürleri katıldı.

Din eğitim ve öğretimi kapsamında yapılan İş Birliği Protokolüyle öğrencilerimize milli, manevi, ahlaki, insani ve kültürel değerlerin benimsetilmesinin amaçlandığını belirten Trabzon Valisi Yücel YAVUZ; “İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve İl Müftülüğümüzün işbirliğiyle temel eğitim ve ortaöğretim çağındaki öğrencilerimize mesleki, akademik, yabancı dil, spor, sanat, kültürel ve sosyal alanlardaki yeteneklerinin ortaya çıkarılmasını, geliştirilmesini hedefliyoruz.” dedi.