09.12.2016

Müftülüğümüz Engelli Kariyer Günleri Fuarındaydı.

Trabzon İş Kurumu ve Trabzon Büyükşehir Belediyesince 08 Aralık Perşembe günü düzenlenen “Engelli Kariyer Günleri” fuarında İl müftülüğümüzce Müftülük standı kurulmuş ve engelli kardeşlerimize ilimiz genelinde ilçe müftülüklerimizce engelli Din hizmetleri alanında yürütülmekte olan faaliyetler hakkında bilgi verilmiştir. Arzu edilmesi halinde engel gruplarına göre (görme, işitme, ortopedik) Kur’an-ı Kerim ve dini bilgiler sınıfları açılarak engelli vatandaşlarımıza din hizmetleri noktasında yardımcı olunmaya çalışılmaktadır.

Engelli Kariyer Günlerine Trabzon Valisi Yücel Yavuz’un yanı sıra Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Adnan Zengin ve pek çok engelli vatandaş katıldı.