07.10.2017

İL MÜFTÜMÜZ FATİH ÇOCUK EVLERİNİ ZİYARET ETTİ

“Cami, Şehir ve Medeniyet” temalı 2017 Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle İl Müftümüz Keramettin Demir, Aile İrşat bürosunda görevli Uzman Vaiz Ayşe Yılmaz ve Vaiz Nuray Özben, Aile Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı Trabzon da hizmet veren Fatih Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğünü ziyaret etti.

Ziyarette çocuklarla bir araya gelerek onlarla sohbet eden İl Müftümüz Keramettin Demir çocukları dini konularda bilgilendirerek onlarla ilgilendi ve çocuklara büyük moral oldu.

Ziyarete ev sahipliği yapan Fatih Çocuk Evleri Müdürü İsmail Hakkı Aydın ‘dan bilgiler alan İl Müftümüz, onlara daha fazla nasıl yakın olabileceğimiz, bu ve buna benzer programları ortaklaşa nasıl artırabileceğimiz konusunda hasbihal etti. Ziyaretten memnuniyetini gizlemeyen Aydın İl Müftümüze teşekkürlerini ileterek fotoğraf çekiminin ardından Müftümüz ve beraberindekileri yolcu etti.