09.10.2017

İMAM HATİP ORTAOKULU İL MÜFTÜMÜZÜ ZİYARET ETTİ

Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Trabzon Düzköy Haçkalı Baba İmam Hatip Ortaokulu Öğrencileri İl Müftümüzü ziyaret etti. Düzköy Haçkalı Baba İHO Öğretmeni Musa Demir ‘in önderliğinde müftülüğü ziyaret eden öğrencileri İl Müftümüz Keramettin Demir makamında kabul etti.

Öğrenciler Müftü Bey’in ve bütün din görevlilerinin haftalarını tebrik ettiklerini söylediler. İl Müftüsü Demir de, şahsı ve müftülük personeli ve bütün din görevlileri adına öğrencilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Makam odasında gerçekleşen sohbette, "geleceğin din görevlilerini birada görmenin heyecan verdiğini" ifade eden Demir, öğrencilere gelecekteki görevleri için şimdiden iyi çalışmalarını, derslerinde başarılı olmalarını ve gelecekte en kararlı neferler olmalarını istedi.

Öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektiren İl Müftümüz, onlara çeşitli hediyeler vererek uğurladı.