19.01.2018

Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Tanıtım Çalışmaları Hızla Devam Ediyor

İlimiz Of İlçe Müftülüğüne bağlı olarak görev yapan Din Görevlileri ve Kur’an Kursu Öğreticilerine, İl Müftülüğümüz Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tanıtıldı.

İl Müftümüz Keramettin Demir tarafından yapılan tanıtım programında Aile ve Dini Rehberlik bürosunun çalışmaları anlatılırken, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve daha birçok Bakanlık ile Diyanet İşleri Başkanlığımız arasında yapılan protokoller personele tanıtıldı.

İl Müftümüz, büronun faaliyetleri kapsamında sevgi evleri, çocuk evleri, huzur evleri, cezaevleri, Kredi ve Yurtlar Kurumu, çocuk destek ve eğitim merkezleri, gençlik merkezleri ve sosyal mekânlarda seminer ve konferanslar başta olmak üzere çeşitli etkinliklerin, büroda görevli personel marifetiyle sürdürüldüğünü söyledi.

Trabzon Aile ve Dini Rehberlik Büromuz tarafından ilimiz genelinde personele, halkımıza ve özellikle genç kesimlere yönelik bu güne kadar yapılan ve halen uygulanmasına devam eden projeler hakkında personele bilgi verildi.