09.07.2018

Genç Sınıflara “Değerli Misafirim-I”

Trabzon İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü ile Ortahisar İlçe Müftülüğü tarafından, Fatih Mahallesi ve Bahçecik Mehmet Akif Ersoy Kur’an Kurslarında oluşturulan, 15 yaş üstü kız öğrencilere yönelik “Genç Sınıflar”da, millî-mânevî konularda bilinç seviyesini yükseltmek maksadıyla “Değerli Misafirim” adlı faaliyetler başlatıldı.

Bu kapsamda 16 Ocak 2017 tarihinde Diyarbakır’ın Sur ilçesinde şehit düşen Kadir Miraç Özcan’ın annesi emekli öğretmen Gülşen Yılmaz Özcan, öğrencilerimizle “Bir Şehide Anne Olmak” konulu söyleşi gerçekleştirdi. Yaşadığı süreci gençlerle paylaşan değerli misafirimiz, vatanın kıymetini vurgulayarak özellikle beşerî ve dînî ilimleri ihmal etmemeleri noktasında teşvikte bulundu.

İl Müftü Yardımcımız Melek Menteşe’nin misafirimize eşlik ettiği faaliyet, gençlerimizin duygularını ifade eden mektupların takdim edilmesi ve dua ile sona erdi.