29.08.2018

KTÜ ve T.Ü. Rektörü Sayın Prof. Dr. Süleyman Baykal’ın Ziyareti

Karadeniz Teknik Üniversitesi ve aynı zamanda Trabzon Üniversitesi kurucu rektörü olan Sayın Prof. Dr. Süleyman Baykal il müftümüz Osman Aydın’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette KTÜ Rektör yardımcıları Prof. Dr. Hikmet Öksüz ve Prof. Dr. Asım Örem, bir ziyaret vesilesiyle ilimizde bulunan Bulgaristan Sofya Din Hizmetleri Müşaviri Mehmet Genç ile il müftü yardımcılarımız Muhammet Suiçmez, Hadi Keskin ve Mehmet Genç de hazır bulundu.

İl Müftümüz Osman Aydın ile KTÜ ve T.Ü. Rektörü Prof. Dr. Süleyman Baykal Müftülüğümüzle ve Karadeniz Teknik ve Trabzon Üniversitelerimiz arasında yapılabilecek karşılıklı çalışmalar ve işbirliği konularında fikir alış verişinde bulundular. Ziyaretin sonunda il müftümüz misafirlerini kapıya kadar uğurladı.