09.10.2018

"Gönül Eri Din Görevlisi" Paneli Gerçekleştirildi

05.10.2018 Cuma günü saat 14:00’da il Müftülüğü Konferans Salonunda kadınlara yönelik “Gönül Eri Din Görevlisi” konulu panel gerçekleştirildi.

Programa Kur’an kursu öğreticisi İlknur KARTAL’ın okuduğu Kur’an-ı Kerim ile başlandı. Başkanlığımızın Camiler ve Din Görevlileri Haftasına özel hazırlamış olduğu sinevizyon sunumunun ardından Müftü Yardımcımız Melek MENTEŞE’nin moderatörlüğünde programa geçildi.

Panelistlerden Trabzon Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tasavvuf Anabilim Dalında Dr. Öğretim Üyesi Betül SAYLAN, Din Görevlisinin gönül dünyasına ışık tutarak insanlara manevi rehber olmasının üzerinde durdu.

İkinci panelist Vakfıkebir İlçesi ADRB Vaizi Hatice SEMİZ Örnek Din Görevlisinin özellikleri ve ADRB olarak sahada verilen din hizmetlerine dair bilgiler verdi.

Son panelist 4-6 Yaş Kur’an Kursu Öğreticisi Arzu ÖZLÜ çocuklarda dini gelişimin özelliklerinden bu manada 4-6 yaş Kur’an Kurslarımızın öneminden bahsetti.

Program panelistlere hediye takdimi ile son buldu.