15.10.2018

KUR’AN KURSU ÖĞRETİCİLERİ BİR ARAYA GELDİ

Camiler ve Din Görevlileri haftası münasebetiyle Trabzon Büyükşehir Belediyesinin himayesinde, kadın Kur’an Kursu öğreticilerine kahvaltı programı tertip edildi. Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Özel Kalem Müdürü Aynur Özdemir tarafından organize edilen program, Özdemir’in din gönüllüsü olarak görev yapan hanımefendilerle bir araya gelmekten duydukları mutluluğu ifade ettiği açılış konuşmasıyla başladı.

Programa İstanbul Milletvekili Sn. Erol Kaya ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu da katılarak selamlama konuşması yaptılar ve öğreticilerimizin Din Görevlileri haftasını tebrik ettiler. İl Müftü Yardımcımız Melek Menteşe de yaptığı teşekkür konuşmasında, din görevlilerimizin sahada yaptığı faaliyetlerin önemine vurgu yaptı.

Kur’an Kursu Öğreticilerimizin memnuniyetlerini ifade ettikleri program, hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.