15.03.2017

GÖRME ENGELLİ ŞENNUR SİVRİ’NİN KUR’AN AŞKI

İl Müftülüğümüz Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından 15 Mart Çarşamba günü yöresel Bayrak FM radyosunda bir program düzenlendi. Programa Aile ve Dini rehberlik Bürosu Koordinatörümüz Uzman Vaiz Ayşe Yılmaz, Ortahisar İlçe Müftülüğü Görme Engelli Sınıfı Kurs Öğreticisi Hanife Duran ve görme engelli Kur’an sınıfı öğrencilerinden Şennur Sivri katıldı.

Engelli kadınlarımızın dini ve manevi sorunlarının ele alındığı programda, Diyanet İşleri Başkanlığımızın engelli vatandaşlarımıza yönelik din hizmetlerinin ve Ortahisar İlçe Müftülüğümüze bağlı görme ve işitme engeli bulunan kardeşlerimize yönelik faaliyette bulunan Kur’an-ı Kerim sınıflarının tanıtımı yapıldı. Programda ayrıca görme engelli Şennur Sivri, görme engeli bulunan bir kadının Kur’an öğrenmek için harcadığı çaba, bu eğitimi alırken hissettiği duygular ve karşılaştığı problemlerden bahsetti.