08.06.2017

Yetimlere İftar

Üzerinde Her Canın Hakkı Var - Bu Ramazan ve Her Zaman ” temasıyla icra edilmekte olan 2017 Ramazan ayı faaliyetleri kapsamında, Trabzon İl Müftülüğümüz, TDV Trabzon Şubesi ve Aile ve Dini Rehberlik Bürosunun öncülüğünde ilimizdeki çocuk evlerinde kalan yetim çocuklara İl Müftülüğümüz tarafından iftar verildi. Trabzon’daki bir restoranda düzenlenen iftar programına Trabzon Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı çocuk evindeki çocuklar ve gençler, İl Müftümüz Keramettin Demir, Trabzon Sevgi Evleri Müdürü İsmail Hakkı Aydın, İl Müftü yardımcılarımız Sıtkı Kaya ve Mehmet Genç, Çocuk evlerinde görev yapan vaizlerimiz, Aile ve Dini Rehberlik büromuzda görevli Kadın vaizlerimiz, Kur’an Kursu Öğreticileri ve Din Görevlileri katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından il Müftümüz Keramettin Demir selamlama konuşması yaptı. Samimi bir ortamda gerçekleştirilen iftar programında İl Müftümüz yetimlerle yakından ilgilendi. İftar programı, yapılan yemek duası ve Türkiye Diyanet Vakfı Trabzon Şubesi tarafından yetim kardeşlerimize hediye dağıtımının ardından toplu resim çekimi ile sona erdi.