09.06.2017

Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Davut Kaya İlimizi ziyaret etti.

Üzerinde Her Canın Hakkı Var - Bu Ramazan ve Her Zaman ” temasıyla düzenlenen 2017 Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında ilimizde bulunan Din İşleri Yüksek Kurulu Kurul Uzmanı Davut Kaya Çarşı Camii’nde cemaate vaaz ve sohbette bulundu. “Üzerinde her canın hakkı var” konusu etrafında hak ve hukuk kavramından ve üzerimizde hak sahibi olanların kimler olduğundan bahseden Davut Kaya Hoca, sohbetinin sonunda Trabzonlulara Diyanet İşleri Başkanımızın selamını iletti.

Cuma namazının ardından İl Müftü yardımcımız Sıtkı Kaya ile bölgesel yayın yapan Çay TV’de “Ramazan Ayı ve hususiyetleri” konulu programa katılan Din İşleri Yüksek Kurulu Kurul Uzmanı Davut Kaya, ardından İlimiz Ortahisar İlçesi Pelitli Mahallesi Hacı Bayram Kur’an Kursu’nu ziyaret etti.

Kurul Uzmanı Davut Kaya dün de Sürmene İlçemizde müftülük, Kur’an kursu gibi bir dizi ziyarette bulunmuştu.