16.06.2017

Hastane Ziyareti

Üzerinde Her Canın Hakkı Var - Bu Ramazan ve Her Zaman ” temasıyla icra edilmekte olan 2017 Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında, İl Müftü Yardımcımız Sıtkı KAYA Başkanlığındaki Müftülük heyetimiz Trabzon Ahi Evren Kalp, Damar ve Göğüs Hastanesinde yatan hastaları ziyaret ettiler. İl Müftü Yardımcımıza bu ziyaretleri esnasında Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü Osman Küçük, Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Görevlisi Emine İpekdal eşlik etti.

İl Müftü Yardımcımız Sıtkı KAYA, “Trabzon Müftülüğü olarak oluşturduğumuz ekiplerle hastanede tedavisi devam etmekte olan hastalarımızı ziyaret etmeye çalışıyoruz. Gayemiz hastalarımızın duasını almak, onlara moral vermektir. Bu vesileyle tüm hastalarımıza Yüce Rabbimizden acil şifalar, hem kendilerine hem de yakınlarına sağlık ve afiyet içerisinde bir ömür yaşamalarını Yüce Rabbimizden niyaz ediyorum” dedi.