16.06.2017

Personel İle Kaynaşma İftarı

Üzerinde Her Canın Hakkı Var - Bu Ramazan ve Her Zaman” temasıyla icra edilmekte olan 2017 Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında, Trabzon İl Müftümüzün himayelerinde, İl Müftülük personelimiz TDV Trabzon Şubesi görevlileri, Trabzon Dini Yüksek İhtisas Merkezi ve Ortahisar İlçe Müftülük personeli için bir kaynaşma iftarı düzenlendi. İkram sofrasında ki iftar programına İl Müftümüz Keramettin Demir ‘in yanı sıra Trabzon Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürü Şenol Tiryaki ve İhtisas merkezi Öğretmenleri, İl Müftü Yardımcımız Mehmet Genç, Vaizler, İl Müftülüğü ve Ortahisar Müftülüğü personeli ile Müftülüğümüzde İŞKUR kapsamında görev yapan personel katıldı. İftar programı merkez vaizi Mehmet Atar’ın yapmış olduğu yemek duası ile sona erdi.