03.10.2017

İLKER ASTARCI ‘DAN KAŞÜSTÜ BÖLGE YATILI KUR’AN KURSU İNŞAATINA ZİYARET

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Halkla İlişkiler Başkanı İlker ASTARCI, Valimiz Yücel YAVUZ ve İl Müftümüz Keramettin DEMİR Yapımı Devam eden Kaşüstü Bölge Yatılı Kur’an Kursu İnşaatında İncelemelerde bulundu. İnceleme esnasında İl Müftümüz Keramettin DEMİR yapılan çalışmalar hakkında Cumhurbaşkanlığı Halkla İlişkiler Başkanı İlker ASTARCI ve Valimiz Yücel YAVUZ’a bilgi verdi.

Yapılan bu çalışmalardan dolayı İl Müftümüzü tebrik eden Cumhurbaşkanlığı Halkla İlişkiler Başkanı İlker ASTARCI inşaatın en kısa sürede bitirilmesi hakkında gerekli çalışmaların yapılmasını ve bu eserin biran önce Trabzon ve tüm dünya Müslümanlarının hizmetine sunulmasının önemine değindi. İyi dilek ve temennilerin ardından ziyaret sona erdi.