03.10.2017

Hastane Ziyareti

Cami Şehir ve Medeniyet” temasıyla icra edilmekte olan 2017 Camiler ve Din Görevlileri etkinlikleri kapsamında, Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürümüz Osman KÜÇÜK, Uzman Vaiz Ayşe YILMAZ ve Vaiz Nuray ÖZBEN hocamız Trabzon Kaşüstü Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yatan hastaları ziyaret ettiler.

Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürümüz Osman KÜÇÜK, “Trabzon Müftülüğü olarak oluşturduğumuz ekiplerle hastanede tedavisi devam etmekte olan hastalarımızı ziyaret etmeye çalışıyoruz. Gayemiz hastalarımızın duasını almak, onlara moral vermektir. Bu vesileyle tüm hastalarımıza Yüce Rabbimizden acil şifalar, hem kendilerine hem de yakınlarına sağlık ve afiyet içerisinde bir ömür yaşamalarını Yüce Rabbimizden niyaz ediyorum” dedi.