15.11.2017

İLÇE MÜFTÜLERİ TOPLANTISI ARAKLI İLÇEMİZDE YAPILDI

Diyanet İşleri Başkanlığının mevzuatı çerçevesinde her ay farklı bir ilçede yapılan ilçe müftüleri toplantısı bu ay, kısa bir süre önce Araklı İlçe Müftülüğüne atanan Abdulkerim Tohumcu ‘nun ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

İl Müftülüğü ile ilçeler arasındaki koordineyi güçlendirmek, yürütülen iş ve işlemlerde birlikteliği sağlamak, hizmette verimliliği artırmak ve yapılan hizmetleri yerinde görmek maksadıyla Araklı İlçemizde gerçekleştirilen toplantıya; Trabzon İl Müftümüz Keramettin Demir, İl Müftü Yardımcılarımız Mehmet Genç ve Sıtkı Kaya, İlçe Müftülerimiz ve İlçe Müftü Vekilleri katıldı.

Başta 2018 yılı Eylem Planı olmak üzere, il müftülüğümüzle ilçe müftülüklerimizin arasındaki genel koordinasyon ve resmi yazışmaların takip işlemleri ele alındı.

İl Müftümüz ve beraberindekiler Araklı ilçemizde yapımı devam etmekte olan Fatih Camii inşaatını gezerek incelemelerde bulundular.