15.11.2017

ÇAYKARA MÜFTÜSÜ ALİ FUAT BAYCAN VEDA ETTİ,

2010 Yılından bu yana Çaykara Müftülüğü görevini yürüten İlçe Müftüsü Ali Fuat Baycan Hopa ‘ya atanması nedeniyle Uzungöl ‘de düzenlenen yemekli toplantıyla Çaykara İlçemize veda etti.

Veda toplantısına İl Müftümüz Keramettin Demir ‘in yanı sıra Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı, Dernekpazarı Kaymakamı Murat Yıldız, Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, , Trabzon Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürü Şenol Tiryaki, İlçe Müftüleri, Muhtarlar, Daire Amirleri, Müftülük personeli, Din Görevlileri, Çaykara Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri katıldı.

Programda bir konuşma yapan Trabzon İl Müftüsü Keramettin Demir  “birlikte çalıştığımız İlçe Müftümüz Sayın Ali Fuat Baycan hocamızı uğurlarken burada bir araya geldik. Buradaki yakın ilgi de göstermektedir ki Müftü Baycan ‘a Çaykara Halkı çok değer vermektedir. Yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Yeni görev yeri Hopa’da da Çaykara’daki gibi başarılı olmasını niyaz ediyorum. Şahsım ve İl Müftülüğü olarak eski Çaykara yeni Hopa Müftümüze kapımızın her zaman açık olduğunı ifade etmek istiyorum. Buraya katılan herkese iyi akşamlar dilerim” dedi ve Ali Fuat Baycan’a günün anısına plaket takdim etti.