04.12.2017

GENÇLERE YÖNELİK “CAMİ’NİN ZİNETİ TOPLUMUN GENÇLERİ” PROGRAMI

İl Müftülüğümüz himayesinde, Ortahisar İlçe Müftülüğünce hazırlanan “Caminin Zineti Toplumun Gençleri” Projesi kapsamında Camilerimizde oluşturulan gençlik kollarına yönelik Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezinde konferans düzenlendi.

Programa İl Müftümüz Keramettin DEMİR, Ortahisar Kaymakamı Numan Hatipoğlu, Ortahisar İlçe Müftüsü Âdem Aygül, Cami Gençlik Kolları Üyelerimiz ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başlayan program, İlçe Müftüsü Âdem Aygül tarafından yapılan açılış konuşması ve Ortahisar Kaymakamı Numan Hatipoğlu tarafından yapılan selamlama konuşması ile devam etti.

Programa konuşmacı olarak katılan İl Müftümüz, Camilerin gençlerin hayatında önemli bir yere sahip olması gerektiğini ifade etti. Camilerde gençlerinde yeri olduğunu ve milli, manevi duyguların kazanılmasında camilerin özel fonksiyonları olduğunu belirtti.

Program fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.