13.02.2018

İLÇE MÜFTÜLERİ TOPLANTISI SÜRMENE İLÇEMİZDE YAPILDI

Diyanet İşleri Başkanlığının mevzuatı çerçevesinde her ay farklı bir ilçede yapılan ilçe müftüleri toplantısı bu ay Sürmene İlçe Müftülüğünün ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

İl Müftülüğü ile ilçeler arasındaki koordineyi güçlendirmek, yürütülen iş ve işlemlerde birlikteliği sağlamak, hizmette verimliliği artırmak ve yapılan hizmetleri yerinde görmek maksadıyla Sürmene İlçemizde gerçekleştirilen toplantıya; İl Müftümüz Keramettin Demir, İl Müftü Yardımcılarımız, İlçe Müftülerimiz ve İlçe Müftü Vekilleri katıldı.

Müftülüklerimizce planlanan 2018 yılı içerisinde yapılacak olan çalışmalar, Nikâh Kıyma ile ilgili yapılacak iş ve işlemler, il müftülüğümüzle ilçe müftülüklerimizin arasındaki genel koordinasyon ve resmi yazışmaların takip işlemleri ele alındı.