06.04.2018

Danıştay Üyesi Cevdet Erkan İl Müftümüz Keramettin Demir’i Ziyaret Etti.

Bir çalışma ziyareti kapsamında ilimizde bulunan Danıştay üyesi Cevdet Erkan il müftümüzü Keramettin Demir’i makamında ziyaret etti. Sn. Cevdet Erkan’a bu ziyaretlerinde Tapu Kadastro Bölge Müdür yardımcısı İrfan Memişoğlu ve beraberindekiler eşlik etti. İl Müftümüz

İlimizde Din Hizmetleri alanında yürütülen çalışmalar üzerine sohbet edilen ziyarette il müftümüz misafirlerinin bu ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendilerine teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi.

Yapılan ikramların ardından ziyaretin anısına İl Müftümüz Cevdet Erkan’a Başkanlığımız tarafından yayınlanan Kur’an Yolu Meal ve Tefsiri isimli eseri hediye etti.

Ziyaretin ardın il müftümüz Keramettin Demir misafirlerini kapıya kadar uğurladı.