02.05.2018

“Etkili Hutbe Sunumu” İl Birinciliği Yarışması

2018 yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle ilimiz genelinde görev yapan Din Görevlileri arasında “Etkili Hutbe Sunumu” İl Birinciliği yarışması 02.05.21018 Çarşamba günü Ortahisar Saraçhane Mescidi’nde yapıldı. Komisyon başkanlığını İl Müftü Yardımcımız Sıtkı Kaya’nın yaptığı ve Vaizlerimizden Mehmet Süleyman Kayış, Nusret Gencer, Ayhan Kurt ve Anadolu İmam Hatip Lisesi meslek dersleri öğretmeni Zekeriya Ocak’tan oluşan komisyon tarafından yapılan değerlendirmede ilimiz Araklı İlçe Müftülüğüne bağlı Otogar Camii İmam Hatibi Bayram Kaplan il birincisi oldu.

İl Müftülüğü olarak, 27 Mayıs tarihinde Giresun’da yapılacak olan bölge elemelerinde ilimizi temsil edecek olan Bayram Kaplan hocamıza başarılar diliyoruz.