10.05.2018

Din Görevlileri Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma İl Birinciliği Yarışması

2018 yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle ilimiz genelinde görev yapan Erkek Din Görevlileri arasında “Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma” İl Birinciliği yarışması 10.05.2018 Perşembe günü il Müftülüğümüz Niyazi Şahinbaşoğlu Konferans Salonunda yapıldı. Komisyon başkanlığını İl Müftü Yardımcımız Sıtkı Kaya’nın yaptığı ve Vaizlerimizden Sami Esentürk, Ekrem Hilmi Kalafat, Ahmet Taş ve Çarşı Camii İmam Hatibi Mustafa Yazıcı’dan oluşan komisyon tarafından yapılan değerlendirmede ilimiz Akçaabat İlçe Müftülüğüne bağlı Söğütlü mahallesi Ulu Camii İmam Hatibi Bilal Acer il birincisi oldu.

İl Müftülüğü olarak, Temmuz ayında Amasya’da yapılacak olan bölge elemelerinde ilimizi temsil edecek olan Bilal Acer hocamıza başarılar diliyoruz.