10.05.2018

Din Görevlileri Hafızlık Yarışması

2018 yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle ilimiz genelinde görev yapan Erkek Din Görevlileri arasında “Hafızlık” yarışması 10.05.2018 Perşembe günü il Müftülüğümüz Niyazi Şahinbaşoğlu Konferans Salonunda yapıldı. Komisyon başkanlığını İl Müftü Yardımcımız Sıtkı Kaya’nın yaptığı ve Vaizlerimizden Nusret Gancer, Ekrem Hilmi Kalafat, Ahmet Taş ve Çarşı Camii İmam Hatibi Mustafa Yazıcı’dan oluşan komisyon tarafından yapılan değerlendirmede ilimiz Ortahisar İlçe Müftülüğüne bağlı Temel Araz Kur’an Kursu pansiyon mescidi imam hatibi Aziz Aydın Acer il birincisi oldu.

İl Müftülüğü olarak, Haziran ayında ilimizde yapılacak olan bölge elemelerinde ilimizi temsil edecek olan Aziz Aydın hocamıza başarılar diliyoruz.