14.05.2018

İl Müftümüz Osman Aydın Basın Mensuplarıyla Buluştu

Şehrimize yeni atanan İl Müftümüz Osman Aydın göreve başladığı ilk gün basınla da buluştu. İl müftümüz yaptığı basın açıklamasında, “ üzerimize rahmet ve mağfiret ayının gölgesi düştüğü şu günlerde hedefimiz Hakkın rızası, milletimizin duası ile sıfır şikâyet olacaktır" dedi.

Diyanet İşleri başkanlığımız tarafından Ramazan temasının “israf olmasın” şeklinde tespit edildiğini ifade eden il müftümüz, “en önemli konumuz israf. İnşallah bu sene bu konuyu önlemeye çalışacağız. Allah bizi israf edenlerden değil, israf edenleri uyaran ve önlemeye çalışanlardan eylesin!” şeklinde konuştu.

Şehrimiz hakkında olumlu bir kanaate sahip olduğunu ve bu şehre atanmış olmaktan duyduğu memnuniyeti de belirten il müftümüz,   “Trabzon’da vatan, din, ezan, bayrak uğruna ölümüne koşturan bir insan potansiyeli var. Her yaştan insana hitap ederek onlara güzel bir din hizmeti sunmak istiyoruz” dedi.

İlimizde Ramazan ayı boyunca il ve ilçe müftülüklerimiz tarafından yapılacak olan faaliyetler hakkında bilgi verdi.

Katılımlarından dolayı basın mensuplarına teşekkür ederek Ramazanlarını kutladı