15.05.2018

İl Müftümüz Keramettin Demir Veda Etti

Beş yıldır Trabzon il müftülüğü görevini yürüten il müftümüz Keramettin Demir 14 Mayıs tarihi itibariyle ilimizdeki görevine veda etti. Yapılan devir teslim töreni ile müftülük görevini yeni il müftümüz Osman Aydın’a devreden il müftümüzün onuruna akşam İkram sofrasında bir veda programı düzenlendi.

Veda yemeğine selef halef İl Müftülerimiz Keramettin Demir ve Osman Aydın’ın yanı sıra Rize İl Müftüsü İsmail Yalçın, İşkur İl Müdürü, Defterdar, İl Müftü yardımcıları, İlçe Müftüleri, Daire personeli ile imam hatip, Kur’an Kursu öğreticileri, müzezzin Kayyımlar, İl Müftümüz Kerattin Demir’in ailesi ve diğer davetliler katıldı.

Akşam yemeğinin ardından kısa bir veda konuşması yapan il müftümüz Keramettin Demir, programın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. Makamların gelip geçici olduğundan, bir nöbet ve bayrak yarışı olduğundan bahsederek, “her gelen gider, her konan göçer. Mahkeme kadıya mülk değildir. Trabzon güzel bir yer. Trabzonlular özel insanlar. Biz görevimizi yeni müftümüze devrediyoruz. Kendilerine başarılar diliyorum” dedi. Müftü olarak görev yaptığı süre içerisinde yapılan işlerden bahseden il müftümüz Keramettin Demir, “bu süre içerisinde birlikte çalıştığım meslektaşlarıma hakkımı helal ediyorum. Kendilerinden de helallik istiyorum” diyerek veda etti.

Keramettin Demir müftümüze İl Müftümüz Osman Aydın tarafından plaket takdim edildi. Toplu resim çekiminin ardından program sona erdi.