14.05.2018

Aile ve Dini Rehberlik Daire Başkanımız Akbulut İl müftülüğümüzü ziyaret etti

Adalet ve İhsan Bağlamında Aile konulu bir konferansa katılmak şehrimize gelen Diyanet İşleri Başkanlığımız Aile ve Dini Rehberlik Daire Başkanı Sedide Akbulut il müftülüğümüzü ziyaret etti. İlk olarak Tarihi belediye binasında müftülüğümüze Aile ve Dini Rehberlik bürosunun açılışını yapan Daire Başkanı Akbulut, ardından il müftümüzü makamında ziyaret etti.

İl müftümüz Osman Aydın’a yeni görevine başarılar dileyen Daire Başkanı Akbulut, ziyarete iştirak eden il müftü yardımcılarımız ve ilçe müftülerimizle istişarelerde bulundu. İl ve ilçe müftülüklerimiz tarafından yürütülen din hizmetleri alanında yapılan faaliyetler, Aile ve Dini Rehberlik Bürolarının Çalışmaları ve yaklaşan Ramazan ayı faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Müftülük ziyaretinin ardından Adalet ve İhsan Bağlamında Aile konulu konferansa katılmak üzere Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’ne geçti.