21.05.2018

Şehit Yakınları ve Gaziler İftar Programı Zorlu Grand’da Yapıldı

İsraf Olmasın” temasıyla icra edilmekte olan 2018 yılı Ramazan ayı faaliyetleri kapsamında, Trabzon İl Müftülüğü, Türkiye Diyanet Vakfı Trabzon Şubesi ve Zorlu Grand Otel'in ortaklaşa düzenlendiği şehit yakınları ve gaziler iftar programı 18 Mayıs Cuma günü Zorlu Grand Otel’de yapıldı. İftar programına valimiz Sayın Yücel Yavuz, Vali Yardımcılarımız, İl Müftümüz Osman Aydın, İl Müdürleri, Kurum ve Daire Aimirleri, İl Müftü Yardımcıları, İlçe Müftüleri, Şehit ve Gazi Yakınları Dernek Temsilcileri, şehit aileleri, gaziler, il müftülüğü personeli katıldı.

Nurdoğdu Camii İmam Hatibi Hafız Mustafa Akdaş tarafından tilavet olunan Kur’an-ı Kerim’in ardından İl Müftülüğü Veri Hazırlama Kontrol İşletmeni Naci Bülbül tarafından davetlilere musiki ziyafetinde bulunuldu. Okunan ezanla birlikte başlayan iftar programının son bölümünde Valimiz Sayın Yücel Yavuz, İl Müftümüz Osman Aydın kısa birer konuşma yaptı. İftar programı Ortahisar İlçe Müftümüz Âdem Aygül tarafından yapılan yemek duasının ardından sona erdi.