11.06.2018

KAŞÜSTÜ KUR'AN KURSU İNŞAATINDA İFTAR PROGRAMI

İl Müftülüğümüz ve Türkiye Diyanet Vakfı Trabzon Şubemiz tarafından Trabzon’un Yomra İlçesi Kaşüstü Mevkii’nde inşa edilmekte olan 400 yataklı Bölge Yatılı Erkek Kur’an Kursu ve İmam Hatip Ortaokulu inşaatını halkımıza tanıtmak ve yapılan çalışmaları yerinde görmek amaçlı iftar programı organize edildi.

Düzenlenen iftara Valimiz Yücel Yavuz, 22,23,24. Dönem Milletvekili ve Eski Bakan Faruk Nafiz Özak, Trabzon Üniversitesi Rektör Yardımcımız Emin Aşıkkkutlu, İl Müftümüz ve aynı zamanda TDV Trabzon Şube Başkanımız Osman Aydın, çok sayıda daire amiri, iş adamı ve vatandaş katıldı.

Programda konuşma yapan Valimiz, Trabzon insanının hayır işlerinde yarıştığını ifade ederek bölgeye hizmet verecek olan Kaşüstü Bölge Yatılı Kur'an Kursu'nun yapımında emeği geçenlere teşekkür etti.