12.07.2018

15 TEMMUZ ve TÜM ŞEHİTLERİMİZ İÇİN MEVLİT PROGRAMI

15 Temmuz Hain Darbe girişiminin 2. yıl dönümü münasebetiyle ve “Karanlık Geceden Aydınlık Sabaha” şiarıyla düzenlenen 15 Temmuz etkinlikleri kapsamında başta 15 Temmuz Şehitlerimiz olmak üzere bütün aziz şehitlerimizin ruhları için İskenderpaşa Camii’nde Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif programı düzenlendi.

Programa Valimiz Yücel Yavuz, Trabzon Milletvekillerinden Muhammed Balta ve Salih Cora, Diyanet İşleri Başkanlı Mushafları İnceleme ve Kıraat Kuru Başkanı Hafız Osman Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Garnizon Komutanı Tnk.Alb.Osman AKYILDIZ, İl Müftü Yardımcılarımız Din Görevlileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Cami görevlileri tarafından okunan Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif ile başlayan program, Diyanet İşleri Başkanlı Mushafları İnceleme ve Kıraat Kuru Başkanı Hafız Osman Şahin’in Vatan Sevgisi, 15 Temmuz ve Şehitlik konulu sohbeti ile devam etti.

İl Müftüsü Osman Aydın’ın yaptığı duanın ardından program sona erdi.