16.07.2018

Şehitlerimiz Dualarla Yâd Edildi

15 Temmuz Hain Darbe girişiminin 2. yıl dönümü münasebetiyle ve “Karanlık Geceden Aydınlık Sabaha” şiarıyla düzenlenen 15 Temmuz etkinlikleri kapsamında şehitlik ziyareti gerçekleştirildi.

Valimiz Yücel Yavuz ve eşi Şengül Yavuz’un yanı sıra İl Müftümüz Osman Aydın ve il protokolü ile şehit aileleri ve gazilerimizin katılımıyla şehitlik ziyareti gerçekleştirildi.

Ortahisar İlçemiz H.N. Kurşunoğlu Camii İmam Hatib-i Tevfik Kahvecioğlu tarafından Kur’an Tilavet olundu. İl Müftümüz Osman Aydın tarafından yapılan duanın ardından Valimiz ve Beraberindekiler aziz şehitlerimizin kabirlerine karanfil bıraktı.

Şehitlik ziyaretinin ardından, 15 Temmuz Şehidimiz Samet Uslu ve Sedat Kaplan kabirleri başında anıldı. Okunan Kur’an-ı Kerimin ve yapılan duaların ardından şehitlerimizin kabirlerine karanfil bırakıldı.