31.07.2018

HACI ADAYLARI DUALARLA UĞURLANDI

Diyanet İşleri Başkanlığımız ‘ın 2018 yılı Hac Organizasyonu ile İlimizden Hac farizasını yerine getirmek için Kutsal Topraklara yolculuk yapacak kafileler için Ortahisar İlçemiz bünyesinde hizmet veren Pazarkapı Camii’nde uğurlama programı düzenlendi.

Programa, İl Müftümüz Osman Aydın, Müftü Yardımcılarımız Melek Menteşe, Hadi Keskin ve İl Müftülüğümüz Hac ve Umre Hizmetleri Şube Müdürü Ali Osman Yılmaz ‘ın yanı sıra çok sayıda hacı adayı ve vatandaş katıldı.

Pazarkapı Camii İmam Hatibi Mürsel Verep’in tilavet ettiği Kur’an-ı Kerim ile başlayan program, Müftü Yardımcımız Hadi Keskin ve Nurdoğdu Camii İmam Hatibi Mustafa Akdaş ‘ın okuduğu tekbir, salavat ve ilahiler ile devam etti.

İl Müftümüz Osman Aydın tarafından yapılan dua ile hacı adaylarımıza hayırlı yolculuklar dilendi ve program sona erdi.