11.08.2016

Aile ve Rehberlik Büromuzdan Trabzon Büyükşehir Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğüne Ziyaret

İl müftülüğümüz Aile ve Dini Rehberlik Bürosu görevlilerinden Ayşe Yılmaz, Emine İpekdal ve Nuray Özben, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığına bağlı Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğünü ziyaret etti. Ziyarette Trabzon Büyükşehir Belediyesi Sosyal İşler Şubesi Sorumlusu Ömer Söylemez, İskep Sorumlusu Yetkin Çoban, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Aile Danışma Merkezi sosyoloğu Berat Şılbır ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi Engelli Danışma Merkezi Sorumlusu Sosyolog Handan Yılmaz ile görüşen Aile Rehberlik bürosu görevlilerimiz, hem Büyükşehir belediyemizin yürüttüğü sosyal çalışmalara destek olmak hem de müftülük Aile ve Rehberlik bürosu olarak koordinasyon içerisinde birlikte faaliyetler yürütmek adına verimli bir ziyaret gerçekleştirmiş oldular.

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları hakkında da bilgi alan il müftülüğümüz Aile ve Rehberlik bürosu görevlileri Müftülüğümüz ve Aile ve Rehberlik büromuzla ilgili muhataplarıyla bilgi paylaşımında bulundu. Ziyaret birlikte yürütülmesi düşünülen faaliyetler hakkında yapılan görüşmelerin ardından sona erdi.