06.10.2016

YATILI KIZ KUR’AN KURSU ÖĞRENCİLERİ İLE BULUŞMA

02 Ekim Pazar günü Müftülüğümüz Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından Yatılı Kız Kur’an Kursu Öğrencileri ile şehir turu ve öğle yemeği düzenlendi.

Trabzon İl Müftümüz Keramettin Demir, Müftülüğümüz Aile ve Dini Rehberlik Büromuzda görevli Emine İpekdal, İlçe Müftülüğü vaizi Nagihan Cihan ‘ın refakatinde, Ortahisar ilçe müftülüğümüz bünyesinde faaliyet gösteren Gündoğdu mahallesi Kız Kur’an Kursu Öğreticisi Sibel Sali ve öğrencileri, Kavala Kız Kur'an Kursu Öğreticileri Melahat Bakır ve Rumeysa Balık nezaretindeki Öğrencileri ile Trabzon ili içerisindeki tarihi mekânlar ziyaret edildi.

Ayasofya Camii, Atatürk Köşkü ve Kanuni Parkı ile kanuni evi ziyaret edildi. Öğrencileri mutluluğu gözlerinden okunurken hocaları bu tür faaliyetleri yatılı öğrencilere sık sık yapılması gerektiğini ifade ettiler. Öğlen ilimizde bulunan bir restoranda yemeğe geçildi. Yemekte duayı İl Müftü Yardımcısı Sıtkı Kaya yaptı. Yemeğin ardından İl Müftüsü Keramettin Demir’in yaptığı “Cami ve Kitap, Hicretin önemi konusunda sohbet düzenlendi. Tekrar buluşma temennileri ile program sona erdi.

Editör: Ali DEĞİRMENCİ V.H.K.İ