18.04.2017

Kutlu Doğum Haftası Kadınlar Paneli

"Hz. Peygamber ve Güven Toplumu” temalı 2017 yılı Kutlu Doğum Haftasının Trabzon etkinlikleri kapsamında kadınlara yönelik “Kutlu Doğum Programı” düzenlendi. Trabzon İl Müftülüğü ve Ortahisar İlçe Müftülüğünce ortaklaşa düzenlenen Kutlu Doğum Haftası kadınlar paneli, 18 Nisan Salı günü saat 14:00’te Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezinde yapıldı.

Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başlayan programda Ortahisar İlçe Müftülüğü Kadın Kur’an Kursu öğreticilerinden oluşan kadın korosu tarafından ilahiler okundu. Ortahisar İlçe Müftülüğü Kadın Kur’an Kursu öğreticilerinden oluşan kadınlar grubunca yapılan şiir dinletisinin ardından Kutlu Doğum Haftası Kadınlar Paneline geçildi.

Panelde Trabzon İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Koordinatörü Uzman vaiz Ayşe Yılmaz “Güven Toplumunun Kur’anî Temelleri” konusunu anlattı. İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Vaizi Emine İpekdal ise “ Hz. Peygamber ve Güven Toplumu” başlıklı sunumunu gerçekleştirdi.

Program İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Vaizi Nuray Özben tarafından yapılan dua ile sona erdi.