01.06.2017

Şehit Yakınları ve Gaziler İftar Programı Zorlu Grand’da Yapıldı

Üzerinde Her Canın Hakkı Var, Bu Ramazan ve Her Zaman” temasıyla icra edilmekte olan 2017 yılı Ramazan ayı faaliyetleri kapsamında, Trabzon İl müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Trabzon Şubesinin organizasyonu ve Zorlu Grand Otel sponsorluğunda şehit yakınları ve gazilere iftar programı düzenlendi. Trabzon Zorlu Grand Otel’in büyük salonunda yapılan iftar programına vali yardımcıları Nusret Şahin ve Şükrü Kara, Cumhuriyet Başsavcısı Mithat Kutanoğlu, Garnizon Komutanı Albay Osman Akyıldız, İl Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Arıkan, İl Jandarma Komutanı Albay Okçin Akşit, İl müftümüz Keramettin Demir, Trabzon Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürü Şenol Tiryaki, Devlet Su İşleri Bölge Müdürü Oğuz Kasap, Ortahisar Kaymakamı Numan Hatipoğlu, İl Müftü Yardımcıları Mehmet Genç ve Sıtkı Kaya, Ortahisar ilçe müftüsü Âdem Aygül, İlçe Müftüleri, Şehit ve Gazi Yakınları Dernek Temsilcileri, şehit aileleri, gaziler, il müftülüğü Din Hizmetleri ve Eğitimi kısım personeli katıldı.

Çarşı Camii İmam Hatibi Hafız Yusuf Ziya Hacıahmetoğlu tarafından tilavet olunan Kur’an-ı Kerim’in ardından Nurdoğdu Camii İmam Hatibi Mustafa Akdaş tarafından davetlilere musiki ziyafetinde bulunuldu. Okunan ezanla birlikte başlayan iftar programı İl müftü yardımcımız Sıtkı Kaya’nın yaptığı yemek duasının ardından sona erdi.