28.06.2017

ŞEHİDİMİZİ EBEDİYETE UĞURLADIK

Şırnak Uludere’deki terör saldırısında şehadet mertebesine erişen Şehidimiz Jandarma Komando Er Sinan Hamza’nın cenazesi bugün öğle saatlerinde Trabzon’a getirildi. Trabzon Havalimanında Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Şehidimizin Ailesi, Trabzon Protokolü ile vatandaşlarımız tarafından karşılandı.

Buradaki karşılamanın ardından Araklı’ya getirilen Şehidimiz Jandarma Komando Er Sinan Hamza, Araklı Merkez Eski Camii’nde düzenlenen ve İl Müftümüz Keramettin Demir tarafından kıldırılan cenaze namazı ve töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.

Törene İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu, Valimiz Yücel Yavuz, Rize Valisi Erdoğan Bektaş, Trabzon Milletvekilleri, İl Müftümüz Keramettin Demir, İlçe Müftüleri askeri ve mülki erkân, Şehidimizin Ailesi ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.

Törenin ardından Şehidimiz Araklı Taştepe Mahallesinde toprağa verilirken Valimiz Yücel Yavuz, Şehidimizin naaşına sarılı Bayrağımızı ailesine teslim etti.

İl Müftülüğü olarak başta Şehidimiz Jandarma Komando Er Sinan Hamza olmak üzere tüm aziz Şehitlerimize yüce rabbimizden rahmet niyaz ediyor gazilerimize de sağlık ve uzun ömürler diliyoruz.