06.07.2017

İLÇE MÜFTÜLERİ TOPLANTISI ÇAYKARA İLÇEMİZDE YAPILDI

Diyanet İşleri Başkanlığının mevzuatı çerçevesinde her ay farklı bir ilçede yapılan ilçe müftüleri toplantısı bu ay Çaykara İlçe Müftülüğünün ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

İl Müftülüğü ile ilçeler arasındaki koordineyi güçlendirmek, yürütülen iş ve işlemlerde birlikteliği sağlamak, hizmette verimliliği artırmak ve yapılan hizmetleri yerinde görmek maksadıyla Çaykara İlçemizde gerçekleştirilen toplantıya; Trabzon İl Müftümüz Keramettin Demir, İl Müftü Yardımcılarımız Mehmet Genç ve Sıtkı Kaya, İlçe Müftülerimiz ve İlçe Müftü Vekilleri katıldı.

İlimizin 13 ilçesinde hizmet vermekte olan yatılı hafızlık kurslarında 2017 yılında hıfzını tamamlayan 451 Hafızın Toplu İcazet Merasimi, Müftülüğümüzce planlanan hediyem Kur’an olsun kampanyası ile ilgili yapılabilecekler ile il müftülüğümüzle ilçe müftülüklerimizin arasındaki genel koordinasyon ve resmi yazışmaların takip işlemleri ele alındı.