03.08.2017

İlçe Müftüleri Toplantısı Vakfıkebir İlçemizde Yapıldı

Diyanet İşleri Başkanlığının mevzuatı çerçevesinde her ay farklı bir ilçede yapılan ilçe müftüleri toplantısı bu ay Vakfıkebir İlçe Müftülüğünün ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

İl Müftülüğü ile ilçeler arasındaki koordineyi güçlendirmek, yürütülen iş ve işlemlerde birlikteliği sağlamak, hizmette verimliliği artırmak ve yapılan hizmetleri yerinde görmek maksadıyla Vakfıkebir İlçemizde gerçekleştirilen toplantıya; Trabzon İl Müftümüz Keramettin Demir, İlçe Müftülerimiz ve İlçe Müftü Vekillerimiz ve İl Müftülüğü Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü Osman Küçük katıldı.

Başta 2017 yılı Kurban Kesim Organizasyonu, ilçe müftülüklerinde yapılan ve yapılacak olan eylem planı, iş ve işlemler olmak üzere, il müftülüğümüzle ilçe müftülüklerimizin arasındaki genel koordinasyon ve resmi yazışmaların takip işlemleri ile memleketimizde son günlerde meydana gelen gelişmeler ele alındı.