26.09.2017

İl Müftümüz, Hafızlık Yarışması Türkiye İkincisini Makamında Kabul Etti

Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından 22.09.2017 tarihinde Amasya Fatih Sultan Mehmet Camiinde düzenlenen “Hafızlık Yarışması Türkiye Finali”nde Türkiye ikincisi olan İlimiz Arsin İlçesi Mustafa İmamoğlu Kur’an Kursu Öğrencisi Muhammed Esed CAN’ı İl Müftüsü Keramettin DEMİR makamında kabul etti.

Hafız Muhammed Esed CAN’ı tebrik ederek Hafız olduktan sonra hafızlığı muhafaza etmenin önemi hakkında hafızımıza tavsiyelerde bulunan İl Müftümüz Keramettin Demir öncelikle hafızın yetişmesinde emeği olan Kur’an Kursu Yöneticisi Ömer EDOĞANOĞLU’na, Kur’an Kursu hocalarına, hafızı Kur’an Kursuna gönderen anne ve babasına özellikle Kur’an Kursuna maddi manevi katkıda bulunan kadirşinas halkımıza teşekkür etti. İl Müftümüz Demir daha sonra Hafızımızı ödüllendirerek başarılar diledi.