06.10.2017

İL MÜFTÜMÜZDEN GENÇLERE ZİYARET

“Cami, Şehir ve Medeniyet” temalı 2017 Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle İl Müftümüz Keramettin Demir İlimiz Çınaraltı ve Karanfil çocuk evlerinde kalan gençleri ziyaret etti.

İl Müftümüze, İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Vaizi Emine İpekdal, Ortahisar İlçe Müftülüğü Vaizesi Nagihan Cihan ve Çocuk Evleri Koordinasyon Müdürü Mustafa Çatal eşlik etti.

İl Müftümüz Demir, Camilerin gençlerin hayatında önemli bir yere sahip olması gerektiğinden bahsederek gençlerin hayatlarında ki önemli mekânlardan birinin Cami olduğunu ifade etti. Camilerde gençlerinde yeri olduğunu belirterek milli ve manevi duyguların kazanılmasında camilerin özel fonksiyonları olduğunu belirtti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette İl Müftümüz Keramettin Demir, gençlerin sorularını da içtenlikle cevapladı.

Ziyaret fotoğraf çekimi ve ikramın ardından sona erdi.