07.10.2017

TDV BÖLGE TOPLANTISI İLİMİZDE YAPILDI

Türkiye Diyanet Vakfı Bölge Toplantısı İl Müftülüğümüzün ev sahipliğinde Niyazi Şahinbaşoğlu Konferans salonunda TDV Mütevelli Heyeti 2. Başkanı Dr. Hüseyin Kayapınar ‘ın katılımıyla yapıldı. Toplantıya Trabzon İl ve İlçelerinin yanı sıra Ordu, Giresun, Rize, Gümüşhane ve Bayburt il ve ilçe müftüleri ile müftülük temsilcileri katıldı.

Ortahisar İlçe Müftülük Vaizi Ahmet Taş'ın sunuculuğunu yaptığı ve Ortahisar İlçesi Gülbaharhatun Camii İmam Hatibi Nurettin Gülyüz’ün okuduğu Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda açılış ve selamlama konuşmasını İl Müftümüz Keramettin Demir yaptı. “Trabzon'a hoş geldiniz" diyerek başladığı selamlama konuşmasında, Türkiye Diyanet Vakfı Trabzon Şubesi’nin gerçekleştirdiği ve şu anda halen gündemde olan çalışmalarından bahsederek, uzaktan ve yakından toplantıya katılan misafirlere teşekkür etti.

Toplantıya katılan Dr. Hüseyin Kayapınar ise kardeşlik ve yardımlaşma anlayışımız üzerine bir konuşma yaptı. Bu yıl TDV’nin yurt içinde ve yurt dışında yaptığı çalışmalar ve şu an yurt dışı ağırlıklı yürütülen yardım kampanyaları hakkında bilgi veren Kayapınar, toplantıya katılan il ve ilçe müftülerine, TDV şube başkanlarına, temsilerine ve çalışanlarına teşekkürlerini sundu. Program yapılan ikramın ardından sona erdi.