25.10.2017

İl Müftümüz Ortahisar-Kaymaklı ve Of-Bölümlü Kur’an Kurslarını Ziyaret Etti

İl Müftümüz Keramettin Demir ilimiz genelindeki Kur’an Kurslarımızı ziyaret etmeye devam ediyor. Bu kapsamda 24 Ekim tarihinde Ortahisar ilçe müftülüğüne bağlı Kaymaklı Mahallesi Kanuni Sultan Süleyman Kız Kur’an Kursu ile Of ilçe müftülüğümüze bağlı Bölümlü Mahallesi yatılı erkek ve Kız Kur’an Kurslarını ziyaret etti.

İl müftümüz ilk olarak Ortahisar ilçe müftülüğüne bağlı Kaymaklı Mahallesi Kanuni Sultan Süleyman Kız Kur’an Kursunu ziyaret etti ve kurs idarecilerinden bilgi aldı.

Ardından Of ilçe Müftülüğüne geçen İl Müftümüz, Bölümlü mahallesinde hizmete açılan Bölümlü Erkek Yatılı Kur’an Kursu ile Bölümlü’de bulunan Yatılı Kız Kur’an Kursunu ziyaret ederek incelemelerde bulundu. İl Müftümüze Of İlçe Müftüsü Recep Onat, Müftülük görevlileri ve Kurs yetkilileri eşlik etti. Of Müftüsünden Kurs hakkında bilgi alan il müftümüz, ardından Kursu gezdi. Öğrencilerle sohbet edip fotoğraf çektiren il müftümüz akabinde beraberindekilerle birlikte Of Müftülüğünü ziyaret etti.