02.11.2017

TDV’DEN FARUK ÖZAK’A TEŞEKKÜR BELGESİ VE PLAKET

İlimiz Ortahisar Kaşüstü Bölge Yatılı Kur’an Kursu inşaatına yapmış olduğu destek ve katkılarından dolayı eski bakan Faruk Nafiz Özak ‘a, TDV Mütevelli heyeti ikinci Başkanı Dr. Hüseyin Kayapınar imzasıyla hazırlanan teşekkür belgesi ve plaket İl Müftümüz ve aynı zamanda TDV Trabzon Şube Başkanımız Keramettin Demir tarafından takdim edildi.

Eski bakanı bürosunda ziyaret ederek belge ve plaket takdim eden İl Müftümüze, Müftü Yardımcımız Sıtkı Kaya, TDV Trabzon Şube Görevlisi Sıtkı Satılmış ve Çarşı Camii İmam-Hatibi Yusuf Ziya Hacıahmetoğlu eşlik etti.

İl Müftümüz Demir, “Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.v) insanların en hayırlısı, insanlara olandır” hadis-i şerifini hatırlatarak, Özak’a teşekkür etti ve desteklerinin devamını beklediklerini dile getirdi.